top of page

E-bike és SUP fúzió

Július 19-én egy régóta tervezett program valósult meg. Összekötöttük a kellemest a kellemessel, így egy szuper napot töltött velünk a 6 fős csoport. A délelőtt során az El-Tekerentyű által vezetett e-bike túrán vett részt a csapat , mely során több kilátó pontot érintve és két forrásnál felfrissítve magukat, összesen 20 km-t teljesítettek.

A bringázásból megérkezve egy finom piknik várta a résztvevőket, amellyel sikerült feltölteni a kiürűlt energiaraktárakat. Majd egy rövid pihenő után átöltözött a csapat és már el is kezdődött a délutáni etap.

A sup túrát, mint mindig egy rövid eligazítással kezdtük, elhangzottak a túra során szükséges tudnivalók és balesetvédelmi információk. Majd megfelelő felszerelés kiválasztása után, a vízen folytattuk az résztvevők oktatását.

A z alacsony vízállás lehetővé tette, hogy a szokásos pihenő mellett, ne csak a Szigetcsúcson, hanem az előbújó nagymarosi zátonyon is eltöltsenek néhány percet.

Dunabogdányban, a strandnál fejezték be a csapat a supozást, ahonnan autóval azállítottunk vissza mindenkit Visegrádra.

Régóta terveztük már, most sikerült megvalósítanunk a közös programot. A résztvevől elmondása szerint kellemesen elfáradtak, de ennek ellenére bármikor újra belevágnának.


Ha téged is érdekel egy ilyen felejthetetlen program, keress minket bátran!


+36 20 661 79 74

outdoormaffia@gmail.com

94 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page