top of page

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Közösségfejlesztés, jó hangulat, kikapcsolódás

A megfelelő szintű szaktudás és felkészültség nem elég, kell hozzá a nagyfokú csapatmunka, mely nagyban növeli egy cég hatékonyságát Az eredményes csapatmunkához elengedhetetlen a jó munkatársi viszony és a bizalom megteremtése a dolgozók, illetve a vezetők és beosztottaik között. A csapatépítések során az egyénekből igazi közösség kovácsolódik. A feladatok megoldása során elengedhetetlen egymás segítése és bátorítása, a kreativan és jó hangulatban eltöltött idő segít a gátlások feloldásában. A végén pedig az elért sikerek közös ünneplése is hozzájárul a kitűzött célok eléréséhez.

Csapatépítő programok: Program
IMG_20190525_175402 (1).jpg

LÉZERES KORONGLÖVÉSZET

Ez a játék rendkívül hasonlít az eredeti sportágra
kisebb változtatásokkal. A játék során egyszerre 5 fő tud játszani. Mindenki kap egy-egy eredeti átalakított puskát, mely infravörös technológiájának köszönhetően teljesen ártalmatlan és környezetbarát. Mivel nincs
lőszer, így nincs korongtörés sem, de a digitális
eredményjelzőhöz kapcsolt hangszórók jelzik a találatot, így téve teljeskörűvé az élményt.
A játék célja, hogy minél több korongot találj el a
pontrendszernek megfelelő módon.

Deer in the Woods

A TERMÉSZET AJÁNADÉKAI

Ahhoz, hogy a csapat ebédet kapjon, előbb össze kell gyűjteniük a hozzávalókat. Vadászat, fészekrablás, gomba és  fűszernövények rejtek helyének megtalálása vár résztvevőkre.

EGYPERCESEK

A TV-ből jól ismert vetélkedőhöz hasonlóan, 1 perc áll rendelkezésre a feladatok végrehajtására. A játék ismertetése után a csapat által kiválasztott, szerintük legalkalmasabb személy áll ki a többiekért. A feladatok között megtalálhatóak ügyességi, gyorsagági és egyensúlyozós is.

Pocket Watch in Hand
Reading a Map

KINCSKERESÉS

A program során a résztvevőket csapatokra osztjuk, melyek egymás ellen versenyeznek. Állomásról állomásra haladva találhatják meg az elrejtett kincset. Az egyes állomásokon megoldandott feladatokkal  újabb és újabb koordinátákra lelhetnek, amelyek a végcél eléréséhez segítenek. A szükséges GPS eszközt mi biztosítjuk. A program kb. 2 órát vesz igénybe.

STORM OF ARROW

A Storm of arrow játékunk a testnevelés órákról már jól ismert Partizán (kidobós) nevű játék íjjakkal és nyilakkal való felvértezése. Ennél a játéknál nem pöttyös labdával kell kidobnod az ellenfeled, hanem egy szivacsos végű nyíllal kell eltalálnod ez másik csapat tagjait.

zzz_DSC_0481.JPG

LOVAGI PÓBATÉTELEK

Lehetőség nyílik, hogy egy rövid időre betekintsünk a lovagok, a középkor meghatározó személyeinek életébe. A próbatétalek során a csapatok minden tagja résztvesz a játékban és a verseny végén a csapatok összpontszámát vetjük össze és kerül kihírdetésre a győztes. Lovagok segítségével hajítunk csata csillagot és ládzsát, íjászkodunk, kardot forgatunk és még egy katapult működésével is megismerkedünk.
A program kiegészíthető lovagi torna megtekintésével és középkori lakomával.

Image by Slejven Djurakovic
P1040032_2_0.jpg

ELÉG ÜGYES VAGY?

A program során résztvevő egyének vagy csapatok ügyességüket, bátorságukat, célzási és logokai képességeiket teszik próbára. Mászófal, slackline, ijászat és ördöglakatok kerülnek kipróbálásra.

EGYÉB PROGRAM ELEMEK

További lehetőségek a programok bővítéséhez vagy variálásához

Lehetőség van további programok közül választani, amik egyedileg összeválogatva vagy akár önállóan is megrendelhetőek.

MOCSÁRJÁRÁS

A csapat feladata átjutni az aligátoroktól hemzsegő mocsár folött, a fák között kifeszített derék magasságú drótkötélen. Kapaszkodó nincs! A feladat, hogy mindenki épségben átjusson!

LÁVA

A feladat egyszerű, jusson át mindenki épségben a lávamezőn. A kis szigetek között a pallók átrakásával lehetséges az átkelés.

ERESZKEDÉS

Hegymászó felszerelés segítségével ereszkedünk akár 10-15 méter magasságból, legyen az szikla vagy épület.

CSAPATMUNKA

A cél a csapatmunka és összedolgozás fejlesztése. Egy vödör hat kötélen függ, amely 3 különböző nagyságú cél fölé kell mozdítania csapatnak összehangolt munkával, valaki húzaa és van akinek eresztanie kell, na de kinek...?

TOJÁS PRÓBA

A feladat lényege, egy olyan eszköz építése, ami megvédi a 2 méter magasból leejtett tojást a széttöréstől, természetesen gazdaságos módon, ugyanis a felhasználható anyagok száma korlátozott.

ERESZ CSATORNA

Csapat feladata, hogy a kijelölt vonaltól egy ping-pong labda végig tudjon gurulni az eresz csatorna elemekben egészen a célvonalig. Vigyázzat a távolság nőni fog!

Csapatépítő programok: List
Csapatépítő programok: Gallery
Ajánlat kérés

További infófármcióra van szükséged vagy felkeltette érdeklődésedet valamely programunk? Írj emailt nekünk!

Lehetőség van a programok egyedi alakítására, a feladatok keverésére vagy teljesen egyedi igények alapján kialakított programok szervezését is vállaljuk.

Csapatépítő programok: Text

KAPCSOLAT

outdoor.maffia

Gyurián Zoltán

Levelezési cím:

2025 Visegrád Duna utca 6.

+36206617974

Thanks for submitting!

Csapatépítő programok: Contact
bottom of page